slide
slide1
slide2
Grondwerk Tekst

Cultuur technisch werkzaamheden

Cultuur technische werkzaamheden, waaronder tuinaanleg en onderhoud van waterwegen, is voor Goorhuis dagelijkse kost. Toch zijn we steeds weer trots als we mooie resultaten af mogen leveren. Van een mooie nieuwe achtertuin tot een schoongemaakte sloot in de polder.

Tuinaanleg

Aanleveren van tuinaarde, het planten van bomen, planten en bloemen en het aanleggen van tuinpaden en plaatsen van hekken. Voor een nieuwe tuin met een nieuwe look belt u met Goorhuis. Wij leggen voor- en achtertuinen aan naar wens.

Decennialang werken wij al met grond, landbouw en natuur. Het aanleggen van tuinen is dan ook in ons bedrijf gegroeid. We werken op basis van ontwerpen van uw tuinarchitect of hovenier. Vooral de grotere werkzaamheden zijn onze specialiteit:

 • Vijveraanleg
 • Drainage aanleggen voor grotere tuinen
 • Damwanden plaatsen
 • Spitwerk

Voor het aanleggen van vijvers, is bijvoorbeeld goed materieel nodig; een graafmachine bespaart een hoop manuren en ook bij spitwerk komen onze machines goed van pas. Voor het egaliseren van de grond en het aanleggen van terrassen is een andere machine nodig, die wij in onze collectie hebben. Een samenwerking van creatief architect en betrouwbare uitvoering resulteren in een prachtige tuin.

Bent u net verhuisd en is de tuin niet in uw stijl? Of bent u uw eigen tuin zat en is het tijd voor een opknapbeurt? Goorhuis staat voor u klaar.

Onderhoud watergangen

Watergangen dienen ten alle tijden vrijgehouden te worden van planten, gras, riet en bagger. Goorhuis beschikt over de juiste machines om bijvoorbeeld planten in en langs de kant van een sloot of beek te verwijderen. Zo zijn onze kranen uitgerust met brede banden zodat structuurbederf voorkomen wordt. Zowel 3 meter als 4 meter brede maaikorven zijn beschikbaar voor deze werkzaamheden.
Nadat de watergang geheel vrij is van bagger en planten, zullen wij de verwijderde materialen uiteraard netjes opruimen. Met onze tractor kunnen wij dit verzamelen om dit vervolgens te verwerken.

Door deze begroeiing op tijd weg te laten halen, voorkomt u dat de watergang niet meer door kan stromen. Vanuit gemeentes, waterschappen en boeren krijgen wij steeds meer vraag naar onderhoudswerkzaamheden omtrent de wateren.

Wij zijn dan ook erg trots op deze mooie dienst die wij mogen leveren. Op deze manier dragen wij graag bij aan behoud van water en natuur.

Kiezen voor Goorhuis

Goorhuis inzetten voor onderhoud aan uw watergang? Uw tuin aan laten leggen door Goorhuis? Dan kiest u voor een gedreven familie, ieder opgegroeid in de wereld van grondwerk, waterschappen en vervoer en met een echte doorzettersmentaliteit. Afspraak, is dan ook afspraak bij ons. Zowel qua werkzaamheden, planning als prijs.
De familie Goorhuis is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te nemen en onze machines en team in te zetten voor de optimalisatie van grond en water.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen!

Goorhuis Loon- en Grondwerk B.V. logo
Goorhuis Loon- en Grondwerk B.V.

Goorhuis Loon- en Grondwerk B.V.

Vinkekampweg 6
3774 PL Kootwijkerbroek

Tel. 0342-441080

info@goorhuis.com
Planning@goorhuis.com

KvK-nummer: 91869633
BTW-nummer: 8657.99.805.B01
IBAN: NL72 INGB 0106 8723 54
Goorhuis Loon- en Grondwerk B.V.
Goorhuis_lg
Aangeboden
Aangeboden Tekst
 • Puingranulaat in diverse afmetingen
 • Teervrij freesasfalt
 • Zand en grint
 • Grond
 • Diverse partijen straatklinkers en straatstenen
 • Stelconplaten nieuw en gebruikt
  Goorhuis Loon- en Grondwerk B.V. logo
  Goorhuis Loon- en Grondwerk B.V.
  Gevraagd
   Gevraagd Tekst
   Goorhuis Loon- en Grondwerk B.V. logo
   Goorhuis Loon- en Grondwerk B.V.

  Instagram

  @Goorhuis_lg